Російські війська пробують розвивати наступ – Офіс президента

2143 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Російські окупаційні війська після поповнення резервів та тилових запасів спробували піти в наступ.

  Як розповідає радник керівника Офісу президента Олексій Арестович, противник почав рухатися на окремих напрямках:

- Найбільшого успіху окупаційні війська досягли у місті Енергодар. Там частково російські війська встановили контроль над Запорізькою АЕС. Їм вдалося просунутися до міста Вознесенськ, це напрямок в бік Миколаєва на Кривого Рогу. Ворога зупинено, йде бій.

Другою гарячою точкою є північний захід від Києва. Там ідуть бої. Наземні війська, авіація та артилерія зупиняють противника.

Міста Харків та Охтирка піддаються нищівним ударам противника. Однак оборона героїчно тримається. Противник там зазнає величезних втрат. Росіянам доводиться перекидати туди додаткові резерви, які могли б бути використані на київському напрямку. Ось що дає вправний спротив у містах.

Місто Чернігів витримало потужний авіаційний удар.

Маріуполь
частково знаходиться в облозі, проте ситуація контрольована. Українські військові перебувають на своїх місцях та відбивають спроби ворога повністю оточити місто.

Безпосередньої небезпеки для Одеси немає. Фіксуються нечисленні спроби кораблів противника вести вогонь, їх подавляє українська артилерія.

В загальному ситуація контрольована. Керівництво держави та ЗСУ вживають усіх заходів, щоб зупинити противника на тих напрямках, де вони розвивають наступ.

З огляду на те, що відбувається, у нас переважає стриманий оптимізм.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також