Російські загарбники зосередили зусилля на трьох напрямках

1759 0

Ми у соцмережах:

Російські загарбники зосередили зусилля на трьох напрямках

У Київській, Сумській, Харківській, Чернігівській областях ситуація залишається більш-менш спокійною.

Станом на обід 14 березня ситуація на фронті залишалася контрольованою військово-політичним керівництвом України. ЗСУ завдають потужних ударів ворогу в районах його зосередження, повідомив під час брифінгу радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

Російська армія визначилася з основними напрямками оперативних зусиль – це зона ООС, Маріуполь та Миколаїв. У Київській, Сумській, Харківській, Чернігівській областях ситуація залишається більш-менш спокійною.

- Частину своїх військ противник перекидає на південь або на схід. Це все сталося завдяки мужньому супротиву мешканців Києва і сил оборони Києва, Чернігова, Харкова і Сум. Там ворог стає в оборону. Ми завдаємо по ньому ударів, і наступальних дій він не вчиняє, - розповів радник керівника ОП.

Арестович додав, що  Повітряні сили України збили 7 літальних апаратів армії РФ, з них 4 літаки, 2 вертольоти, один безпілотник та кілька крилатих ракет. У відповідь противник завдавав ударів по містах України. За словами Арестовича, це спроби російських окупантів помститися за вправну роботу українських захисників. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також