«Ніколи не було так соромно за свою країну»: російський дипломат подав у відставку

1485 0

Ми у соцмережах:

«Ніколи не було так соромно за свою країну»: російський дипломат подав у відставку

Російський дипломат при ООН у Женеві Борис Бондарєв подав у відставку через війну в Україні.

 Про це він повідомив у соцмережі.

«Ніколи мені не було так соромно за свою країну, як 24 лютого цього року. Агресивна війна, розв'язана Путіним проти України, а по суті проти всього західного світу, є не лише злочином проти українського народу, а й, мабуть, найтяжчим злочином проти народу Росії, з жирною літерою Z кресі ng викреслили всі надії та перспективи на процвітаюче вільне суспільство нашій країні».

За словами політика, за цей час «рівень брехні та непрофесійності у роботі МЗС весь час зростав», і нині міністерство «не займається дипломатією, а сіє брехню, розпалює ненависть та війну».

«Останніми роками це набуло просто катастрофічного масштабу. Замість неупередженого інформування про те, що відбувається, неупередженого аналізу та тверезого прогнозування — пропагандистські кліше на кшталт радянських газет 30-х років. Вибудувано систему, яка обманює сама себе. Міністр Лавров – гарна ілюстрація деградації цієї системи. За 18 років він пройшов шлях від професіонала й освіченого інтелектуала, на якого хотілося дорівнювати багатьом співробітникам міністерства, до людини, що постійно транслює заяви, що суперечать одна одній, і загрожує світові (тобто й Росії теж) ядерною зброєю!», – говорить Бондарєв.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також