Російський найманець здався у полон і радіє, що вижив

1820 0

Ми у соцмережах:

Російський найманець здався у полон і радіє, що вижив

ЗСУ так люто нищать рашистів, що навіть досвідчені найманці з Росії довго тут не витримують. Цей російський найманець пройшов так звану «контртерористичну операцію Росії» у Дагестані, але у боях на сході України витримав лише два тижні.

За цей час йому не довелося стріляти жодного разу: він тільки бігав, ховаючись від артилерії. Про це він розповів слідчим і контррозвідникам СБУ: «Коли потрапили до Попасної, як далі поїхали, – оф*гіли… Війна, скажімо, іншого покоління... Тобто, артилерія працює, а автомат в автомат – такого немає. Я встиг за 2 тижні служби помітити: здебільшого – бігаєш, ховаєшся від артилерії. Дуже багато переляканих».

Окупант зізнається, що більшість його «колег» орієнтувалися на попередні «спецоперації» рф і їхали в Україну, щоб підзаробити грошей. Натомість потрапили на повномасштабну війну. Тож, здавшись у полон, радіє, що вижив.
Тим загарбникам, хто опинився не на тій війні, СБУ нагадує про гарячу телефонну лінію 2402. Зателефонувавши на неї, можна здатися в полон, зберегти своє життя і, зрештою, повернутися додому. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також