Російський снайпер називає війну пеклом

1953 0

Ми у соцмережах:

російський снайпер

Служба безпеки України оприлюднила телефонну розмову снайпера-окупанта з його знайомою. Він визнає, що вбиває мирних українців.

- В первые два дня только с нашей бригады 500 человек по кусочкам, в пакетах привезли. Мы огромные потери несем, огромнейшие. В плен много берут. Но я снайпер, мне в плен нельзя сдаваться… Мы по мирным бъем, - розповідає він у телефонній розмові зі своєю знайомою.

На перехоплених плівках СБУ чути, як загарбник скаржиться на своє керівництво і говорить, що про них навіть не згадують:

- Про меня здесь совсем забыли, вообще. Они недели две все думали, что мы уже погибли, а мы ездили «Грады» охранять.

Зараз окупанти засіли в одному із українських сіл і чекають ротації: щоб по приїзду в РФ одразу написати заяву на звільнення.

- Сейчас мы дом заняли, тут гражданские раньше жили. Мы их выгнали нах*й, сидим тут как дурачки, бл*. Мы просто сидим и ждем, никто ничего не делает. Просто деревню оккупировали, пьяные пид*расы. Приезжаю и сразу увольняюсь, если вернусь, - резюмує загарбник.

- «Если» - вірне уточнення… Але навіть якщо окупант повернеться живим, його злочини задокументовані і правосуддя чекатиме на нього. Україна обов’язково переможе, а ворог – відповідатиме за скоєне, - повідомляє СБУ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також