Російський солдат розстріляв чоловіка, який не дав йому мобільний (ВІДЕО)

2116 0

Ми у соцмережах:

Російський солдат розстріляв чоловіка, який не дав йому мобільний (ВІДЕО)

Російський солдат у захопленому окупантами Бердянську (Запорізька область) розстріляв мирного мешканця міста, який відмовився дати йому мобільний телефон, щоб зателефонувати додому.

Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація, посилаючись на представника Ради оборони області Івана Ареф’єва.

– Військовослужбовець армії РФ застрелив чоловіка за те, що той не дав йому мобільний телефон, щоб зателефонувати додому до РФ. Ось таким чином виконується так звана військова операція, метою якої є “захист українців – жертв знущань та геноциду”, – сказав він.

Факти повідомляють, що  у соцмережах у відкритому доступі є відео з камер магазинів, АЗС і місцевих мешканців, що доводять мародерство та грабіжницькі дії армії РФ. 

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко також повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що вранці в окупованій окупантами Бердянській міській раді зібралися кілька десятків українців. Почав співати Гімн. Народ стає все ближче і ближче. Потім скандують: "Бердянськ - це Україна! ". Зібралася тисяча людей. А потім скандують: "В жопу росіян! ". А потім російські окупанти сіли в машину і поїхали нахуй!

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також