Розбій на Рівненщині: п’яний грабіжник вистрелив у продавчиню

2705 0

Ми у соцмережах:

Розбій на Рівненщині: п’яний грабіжник вистрелив у продавчиню

Подія трапилася вчора, 9 листопада, о 16.00 на вулиці Київській у Корці. Відвідувач магазину вистрелив у продавчиню, забрав гроші з каси та втік. Очевидці події негайно викликали «швидку» та поліцію.

55-річну жительку Нового Корця із пораненням вуха доставили до місцевої лікарні. Її життю нічого не загрожує, повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Рівненській області.

«Поліцейські оперативно встановили прикмети злочинця та затримали його у спальному районі, неподалік магазину,— зазначив начальник Корецького відділеня поліції Іван Крайняй. — Ним виявився 45-річний раніше судимий житель села Жадковки. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поліцейські вилучили у нього пневматичний пістолет та майже 750 гривень».

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні розбійного нападу із застосування зброї за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Покарання за цей вид злочину – позбавлення волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також