Розбійник повернеться додому через 10 років

1318 0

Ми у соцмережах:

Розбійник повернеться додому через 10 років

За розбій та крадіжку 34-річний Василь з села Нове Млинівського району потрапив до в’язниці. І хоча чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності, а в 2014 році суд звільнив його достроково, він знову скоїв злочин.

Одягнувши на обличчя маску, Василь зайшов у будинок до жительки сусіднього села. Господиня дивилась телевізор. Погрожуючи жінці фізичною розправою, відібрав  850 гривень, а з підсобки викрав велосипед.

Суд визнав його винуватим одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – у розбої та у крадіжці. Підсудному призначили 11 років позбавлення волі, до того ж – з конфіскацією усього майна. І прокурор , і захисник , і засуджений цей вирок оскаржили.

Суддя-спікер Апеляційного суду Рівненської області Серігй Єремейчук повідомив "РВ", що за захисник і обвинувачений переконували суд у необхідності повторного дослідження обставин кримінального провадження. Адвокат акцентував увагу суддів на порушеннях, нібито допущених під час досудового розслідування та судового провадження, і просив скасувати вирок місцевого суду, а кримінальне провадження закрити. Якщо апеляційну скаргу прокурора колегія задовольнила, то скарги захисника і обвинуваченого - залишила без задоволення.

Тепер у рідне село розбійник повернеться через 10 років, бо частину покарання вже відсидів.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також