Розбійника з Хмельниччини за напад на касирку обмінного пункту в Рівному арештували і відправили у СІЗО

920 0

Ми у соцмережах:

Розбійника з Хмельниччини за напад на касирку обмінного пункту  в Рівному арештували і відправили у СІЗО

Сьогодні суддя Рівненського міського суду задовольнив клопотання слідчого та обрав 32-річному підозрюваному Віталію Пекарському запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, 18 квітня, 32-річний житель Хмельниччини скоїв напад на 37-річну Катерину Ткачук , касирку обмінного пункту у торговому центрі, що по вулиці Гагаріна в обласному центрі. Жінка зірвала захисну маску з нападника та виштовхала його із приміщення. Відвідувачі зреагували на крики про допомогу, а небайдужі громадяни кинулись затримувати нападника. Останній почав відстрілюватися та влучив у ногу 39-річному  Андрію Кравцю, жителю села Вересневе Рівненського району, втім, попри це зловмисника вдалося затримати.

Досудове розслідування за фактом розбійного нападу, поєднаного із проникненням у помешкання, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України триває.

Крім того, у рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї, за частиною 4 статті 296 КК України, вилучений у зловмисника спецпристрій для відстрілу гумовими кулями, скерований для проведення балістичної експертизи. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте більше:У Рівному - розбійний напад на обмінний пункт, є двоє пораненихПрацівниця пункту обміну в Рівному відбила напад розбійника, Нагородили працівницю обмінника та рівнянина, які затримали озброєного розбійника,Нагородили працівницю обмінника та рівнянина, які затримали озброєного розбійника


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також