Розгром на АЗС влаштували неповнолітні

1889 0

Ми у соцмережах:

Розгром на АЗС влаштували неповнолітні

Троє хлопців увірвалися на АЗС "Олас", що на вулиці Бурова у місті Костополі, погрожували працівникам фізичною розправою та ламати майно. Працівники негайно викликали поліцейських охорони.

Близько другої години ночі на АЗС виїхав наряд реагування батальйону поліції охорони. Під'їжджаючи до місця виклику, поліцейські побачили як з території до припаркованого неподалік автомобіля біжать невідомі чоловіки. Правоохоронці оперативно заблокували рух автомобілю зі зловмисниками та затримали їх.

Працівник АЗС розповів поліцейським охорони, що зловмисники потрапили на територію підприємства, погрожували працівникам закладу фізичною розправою, а потім вчинили бійку та пошкодили майно – вивіску та освітлювальні засоби.

Управління поліції охорони в Рівненській області повідомляє, що затриманими виявились троє неповнолітніх місцевих жителів - двоє 16-річних хлопців та 17-річний, який вже був раніше засуджений. Поліцейські охорони викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції та повідомили про подію батьків неповнолітніх зловмисників. За цим фактом тривають слідчі дії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також