Як приготувати крупник або ж куліш зі свинячим шлунком та овочами, у чому особливість цієї страви і який він на смак. Жителька села Руда-Красна Клеванської громади Дарія Власюк поділилася секретом цієї давньої страви, яку господині села й досі готують, адже кулінарні рецепти передають в родинах із покоління в покоління.
- Такий крупник готували наші предки, які жили на Клеванщині, а саме у селі Руда-Красна, — розповіла господиня Дарія Власюк. —Страва проста. Для приготування знадобиться пшоно, морква, цибуля, спеції і сам шлунок, звичайно, попередньо замочений в суміші оцту та цибулі.
Як поєднати всі ці інгредієнти і приготувати крупник — у новому випуску проєкту "Кулінарний спадок" на Суспільному. .