Розмітку обіцяють до середини червня

1314 1

Ми у соцмережах:

Розмітку обіцяють до середини червня

Другий рік поспіль розмітку на дороги Рівного наносить клеванське товариство «Хімія Парк». Цього року воно виграло торги без будь-якої конкуренції — жодна інша фірма на пропозицію міської влади взяти участь у тендері не відгукнулася.

Наносити розмітку «Хімія Парк» днями розпочала з центральних вулиць Рівного. Відповідно до підписаного з міським управлінням ЖКГ договору, до кінця травня фірма має виконати роботи на всіх магістральних дорогах міста. У червні-липні продовжити роботи на тих вулицях, де менш інтенсивний рух транспорту, а у серпні — на решті вулиць, а також нанести написи «Школа».

За роботу «Хімія Парк» отримає 1,18 млн грн. Торік з міського бюджету Рівного за нанесення розмітки їй переказали трохи менше 1,4 млн грн. Директор товариства Віталій Іващук зазначає, що роботи цього року планують виконати раніше — до середини червня.

ТОВ «Хімія Парк» зареєстровано у Клевані Рівненського району на місцевого мешканця Анатолія Іващука і сербів Йово Мікановіча та Радоміра Савіча. Товариство є правонаступником «Колор С. І. М», яке наносило розмітку на вулицях Рівного до 2016 року. Його роботою у місті були невдоволені, бо фарба, яку нанесли, швидко стерлася. У 2017 році місто підписало договір з чернігівською фірмою «Транс Лайн Груп», яка активно почала наносити розмітку у місті тільки у серпні, нарікаючи, що сума, на яку підписано договір, — замала.

Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також