Розпочали благодійний марафон «Крапля життя від Служби судової охорони»

847 0

Ми у соцмережах:

Розпочали благодійний марафон «Крапля життя від Служби судової охорони»

Про гостру потребу донорської крові більшість людей дізнається лише тоді, коли близька людина потрапляє у біду і терміново потребує переливання. Забезпечити своєчасне постачання безпечної крові до пацієнта можливо лише за умови, що українці - кожен з нас - будуть готові не лише стати добровільними донорами і безоплатно здати свою кров, а й робитимуть це регулярно.

Саме тому, Територіальне управління Служби судової охорони у Рівненській області розпочинає двотижневий благодійний марафон донорства #Крапля_життя від Служби судової охорони.
Пресслужба повідомляє: Перший тиждень здачі крові ми присвячуємо нашим дітям: кров, яку здадуть наші співробітники цього тижня, піде на потреби маленьких пацієнтів.
Ця акція стартує одночасно у всіх територіальних управліннях Служби, тобто у 24 областях нашої держави.
Впродовж двох тижнів судові охоронці здаватимуть кров на потреби лікарень в своїх областях, популяризуючи таким чином добровільне донорство серед українців.
Співробітники Служби судової охорони звертаються до всіх небайдужих долучатися до благородної справи. Кожен із нас може свій день наповнити особливим змістом: здати кров і подарувати комусь ще один день народження, ще одну ніч під зірками, ще одне побачення, ще одну хвилину сміху, ще один шанс…

Дізнатися про те, хто може бути донором та як підготуватися до здачі крові, можна тут https://cutt.ly/LyLtjM6 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також