Розпочали виплату пенсій і субсидій за грудень

1314 0

Ми у соцмережах:

Розпочали виплату пенсій і субсидій за грудень

На Рівненщині розпочато фінансування виплати пенсій, грошової допомоги та виплати пенсіонерам субсидій готівкою за грудень 2019 року. Виплату пенсій та грошової допомоги профінансовано на 62,16 млн грн. Середній розмір пенсії складає 2472 грн, порівняно з минулим роком її розмір зріс на 348,40 грн.

Уряд подбає, аби українці могли вчасно отримувати пенсії та субсидії, незалежно від місця проживання. Вже з 1 січня держава забезпечить доставку пенсій та субсидій для майже 5 млн пенсіонерів України та людей з інвалідністю через Укрпошту.

-  Це питання особливо важливе для мешканців маленьких міст та віддалених регіонів країни, де крім стаціонарних працюють пересувні відділення Укрпошти. В чому зараз проблема? Тарифи на доставку пенсій та субсидій не змінювались вже 15 років. Сьогодні вони абсолютно не покривають прямі витрати Укрпошти. Так, у 2018 році збитки компанії за доставку пенсій були 1,5 млрд грн. Українці мають вчасно отримувати пенсії та субсидії, незалежно від місця проживання. Доступність надання послуги буде на найвищому рівні, - зазначає прем'єр-міністр України Олексій Гончаренко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також