Розповіли, чим займалися комунальники у Рівному минулого тижня

276 0

Ми у соцмережах:

фото - Міськсвітло

Прийшла весна - роботи багато.

Учора секретар міської ради Рівного Віктор Шакирзян провів чергову нараду разом з керівниками комунальних підприємств. Ось, про що на ній йшлося:
 
Трест зеленого господарства продовжував санітарне прибирання по місту. Триває обрізка аварійних дерев на вулицях Київській, Стельмаха, Соборній. Розпочалися роботи на території ліцею 23 та ДНЗ за числом 3. Обрізка аварійних дерев триватиме на Князя Володимира, Килима Савура та Барвистій.
 
Рівнеелектроавтотранс проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Впродовж тижня виконувалися заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі. Після ДТП провели відновлення залізобетонної опори контактної мережі.
 
КАТП-1728 ліквідовували стихійні сміттєзвалища. Вивезення сміття відбувається згідно з затвердженими графіками. Проводилося вивезення великогабаритного сміття по місту.
 
Рівнеоблводоканал ліквідував 14 пошкоджень водопровідних мереж, а також виконано понад 70 заявок на прочищення каналізаційних мереж.
 
Міське ШЕУ – бригади продовжують ліквідацію аварійної ямковості по місту за допомогою холодного асфальтобетону. Цього тижня, якщо дозволять погодні умови, роботи триватимуть і далі. Бригади підприємства встановлюють дорожні знаки по місту та триває ручне прибирання.
 
Спецкомбінат ритуальна служба продовжує поховання. Впродовж тижня проведено 23 поховання, з них - три почесні поховання Героїв. Виконувались роботи з благоустрою місць поховання на Алеї Героїв. Триватиме обрізка аварійних дерев та прибирання на кладовищах міста.
 
 КП "Міськсвітло" Рівне - усунено 20 пошкоджень на трансформаторних підстанціях. Фарбування кронштейнів провели по вул. Замковій та Новака, а також по вул. Давній та Рівненській у смт.Квасилів. Після виконання зварювальних робіт на базі підприємства, на світлофорному об'єкті на перетині вулиць В'ячеслава Чорновола- Степана Бандери проведено монтаж трьох світлофорних стійок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також