Розробка та вдосконалення сайтів від GTS Agency

711 0

Ми у соцмережах:

Розробка та вдосконалення сайтів від GTS Agency

Світ не стоїть на місці, саме тому величезною популярністю користуються маркетплейси, інтернет-магазини. Покупці не бажають витрачати масу часу на пошуки необхідної речі, тому з задоволенням замовляють її в інтернеті. Це допоможуть зробити заміри, а також якісні та чудові демонстрації, які дозволять зрозуміти, яким чином одяг буде сидіти на досить проблемній фігурі. Для заохочення покупців, потрібно, щоб сайт або інтернет-магазин чимось виділявся серед конкурентів. Саме для цього використовують правильний маркетинговий підхід, а також SMM, таргетування.

Які послуги пропонує GTS agency?

Команда спеціалістів GTS agency пропонує не лише створення сайтів з каталоговою структурою, який можна зробити за декілька годин. Робота включає створення майданчика, який буде чіпляти та заохочувати клієнтів. Компанія займається розробкою бренду та презентаціями товарів. Це дозволяє зробити професійна команда дизайнерів, програмістів, таргетологів та маркетологів. GTS agency знає, яким чином зробити так, щоб сайт виділявся поміж аналогічних майданчиків.

Більшість людей втомилися від багатозадачності, тому бажають, щоб сайт був максимально простим і зрозумілим. Щоб зробити його вишуканим, в аскетичному стилі, але при цьому привабливим та захоплюючим, потрібно мати вміння та досвід.

З якими компаніями працює команда GTS agency?

Серед клієнтів GTS Agency величезна кількість відомих на всю Україну та далеко за її межами брендів. Зокрема це товари для манікюру: the pilochki, PNB. Команда спеціалістів працювала з відомими розробниками одягу та аксесуарів. У портфоліо представлена величезна кількість організацій та бізнес-проєктів, з якими співпрацювали члени команди GTS agency.

Різновиди сайтів від GTS agency

Команда займається не лише створенням сайтів з нуля. Можлива доробка від інших спеціалістів, або удосконалення майданчиків, які створювалися власниками. На основі простого сайту, який вже існує, команда GTS agency може зробити широкий та цікавий ресурс.

Команда постійно відслідковує сучасні тренди, тому створює продукти, які цікаві молоді та літнім людям. Зазвичай команда працює з сайтами на WordPress. Цей безкоштовний сервер дозволяє публікувати інформаційні статті, які можуть зацікавити покупців та перенаправити їх до необхідного інтернет-магазину. Якщо потрібно створити майданчик, який буде щось продавати, то найкращий варіант на базі платформи OpenCart.

Компанія GTS agency створює декілька різновидів сайтів, найбільш популярними серед яких варто вважати наступні:

  • Одно сторінковий сайт або лендинг
  • Сайт-візитівка, який найкраще підходить для реклами послуг
  • Інтернет-магазин з деревоподібною структурою
  • Майданчик на Вордпресс

Завдяки величезному досвіду компанії, можна створити цілу низку сайтів, які допоможуть поширити бренд та зробити його більш популярним.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також