Водій скоїв ДТП у Рівненському районі, бо йому стало зле за кермом

1306 0

Ми у соцмережах:

Водій скоїв ДТП у Рівненському районі, бо йому стало зле за кермом

Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 22 лютого, близько 08:30 на об’їзній дорозі міста Здолбунів.

На місці події поліцейські виявили у кюветі автомобіль «Ford Fusion». Як пояснив 73-річний водій, житель села Здовбиця, що водій невідомого попутного транспортного засобу не дотримався безпечного інтервалу та допустив зіткнення із його авто. Від удару легковик злетів у кювет.

Унаслідок ДТП травмувалася 70-річна пасажирка, дружина водія, яку госпіталізували у травматологічне відділення із переломами.

Поліцейські розшукали водія, який скоїв цю ДТП у Рівненському районі та зник із місця події . За результатами проведених невідкладних розшукових заходів поліцейські сектору реагування патрульної поліції Здолбунова встановили транспортний засіб і особу водія-втікача.

Причетним до автопригоди виявися 79-річний житель Острога. Автомобіль «ВАЗ 21063» із механічними пошкодженнями характерними для ДТП поліцейські виявили за місцем проживання. З’ясувалося, що чоловік через проблеми зі здоров’ям їхав у лікарню, як по дорозі йому стало зле,  і  ВАЗ занесло. Як все сталося — так і не зрозумів, бо, прийнявши ліки, повернувся додому.

Слідчі відділення №6 м.Здолбунів встановлюють усі обставини автопригоди у рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також