Розшукали волинянина, який скоїв смертельну автопригоду на Рівненщині

1335 0

Ми у соцмережах:

Розшукали волинянина, який скоїв смертельну автопригоду на Рівненщині

55-річного чоловіка знайшли на узбіччі дороги у селі Михайлівка Острозького району вночі 24 лютого. Поліцейським вдалося встановити автомобіль та водія, причетного до ДТП.

На місці ДТП знайшли уламки БМВ сірого кольору. Було введено оперативний «план-перехоплення». Поліцейські відпрацьовували усі СТО, гаражні кооперативи, лісосмуги та стоянки транспортних засобів.

Оперативники управління карного розшуку встановили автомобіль БМВ Х5 та чоловіка, який користувався позашляховиком. Ним виявився 29-річний житель Волинської області. Однак за місцем проживання він був відсутній.

25 лютого чоловік особисто прибув до Головного управління Нацполіції Рівненської області і вказав на свою причетність до події. Він пояснив, що того вечора їхав у  напрямку Рівного та не помітив пішохода.

Правоохоронці розшукали також і автомобіль БМВ Х5, який зберігався у гаражному приміщенні в одному із сіл Любомильського району на Волині.

Поліцейські готують клопотання про проведення усіх необхідних експертиз, а також слідчого експерименту.

Досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочате за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також