Розцінки у Нацгвардії, прапор над ОДА та хірург з заплямованою репутацією

1569 0

Ми у соцмережах:

Розцінки у Нацгвардії, прапор над ОДА та хірург з заплямованою репутацією

На першій сторінці завтрашнього номера «Рівне вечірнє» читайте про затриманого на хабарі працівника рівненського батальйону Нацгвардії та чому майбутні нацгвардійці платять гроші, аби влаштуватися на службу за контрактом.

Ми розповімо вам про статки нового голови Рівненської обласної ради, про ідею вивісити над Рівненською ОДА червоно-чорний прапор та «перезавантаження» у Вараші.

Ви дізнаєтеся, чи закриють авторинок у Рівному, коли відремонтують туалети у драмтеатрі, чому рівненські коти матимуть особливий статус та чи припиниться підтоплення Золотієва.

Шукайте на сторінках нашого видання про ярмарок біля базару у Рівному, про квартири для двірників, цікаве будівництво на вулиці Клима Савури, допомогу на лікування з бюджету, нову схему для кадрів, яку придумали в облраді, повернення Максим’яка на посаду керівника онкодиспансеру та нового хірурга у рівненській обласній лікарні, якого у Чернівцях позбавляли права займатися лікарською практикою.

Також ми розповімо, чому виникла суперечка навколо МРТ в обласній лікарні, як рівненські чиновники збираються вирішити проблему з нестачею грошей на свої зарплати та про новації у рівненських школах.

А ще у нашому номері – історія про те, хто перший у Рівному засвітив «лампочку Ілліча», про суд над жінкою, яку звинувачують у вбивстві свого чоловіка, та про зимову активізацію рівненських бурштинокопачів.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також