Розуміння Ореховської, вплив Швеців та гібридна війна у Рівному

2679 0

Ми у соцмережах:

Розуміння Ореховської, вплив Швеців та гібридна війна у Рівному

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» - про п’яного водія, який збив двох дітей у Рівному, та суддю, яка розглядала його справу і сама попадалася поліції за кермом напідпитку.

Ми розповімо про будівництво північної об’їзної навколо Рівного, облраду, якій бракує голосів, про розорані городи під нову дорогу, проїзд Набережною та новий вигляд будинку у центрі Рівного.

Ви дізнаєтеся, наскільки подорожчає проїзд у Рівному, чому на долю «Авангарду» впливає родина з Луцька та як новий генплан «проковтне» котеджі Басового Кута.

Шукайте на сторінках нашого видання інтерв’ю з начальником управління Держпраці про масові перевірки підприємств, а також історію про бандитські розбірки під Рівним.

А ще ми розповімо про рівненського танцюриста, який прославився на весь світ, та про небезпеку з російським «присмаком» для підлітків Рівного опинитися серед наркозалежних.

Окрім того, на сторінках нашого видання – про булінг у рівненських школах, новий реабілітаційний центр у Рівному та про ремонт в інфекційному відділенні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також