Розвідка США не має інформації про причетних до вбивства Нємцова

3021 0

Ми у соцмережах:

Розвідка США не має інформації про причетних до вбивства Нємцова

Сполучені Штати не володіють інформацією про осіб, причетних до вбивства російського політика Бориса Нємцова, заявив держсекретар США Джон Керрі в інтерв'ю ABC News.

Джон Керрі
Джон Керрі
"Ні, у нас нічого немає. І ми в жодному разі не будемо це коментувати", — сказав Керрі, відповідаючи на запитання про те, чи мають США будь-які данні про вбивство Нємцова. Як зазначив держсекретар, в США сподіваються, що буде проведено "ретельне, прозоре та дієве розслідування" вбивства опозиціонера, будуть знайдені не тільки ті, хто стріляв, але й ті, хто міг віддати наказ про це або бути причетним до злочину. За словами Керрі, це питання буде піднято на його майбутній зустрічі в Женеві з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. Як зазначив Керрі, Сполучені Штати засмучені фактом вбивства і сподіваються, що російська влада погодиться з думкою світової спільноти щодо необхідності достовірного та відкритого розслідування. Немцофф
Наступного дня на місці вбивства Бориса Нємцова
Бориса Нємцова було вбито пізно ввечері 27 лютого неподалік від Кремля. Невідомий убивця випустив у спину опозиціонеру чотири кулі, коли він разом з українською моделлю Ганною Дурицькою йшов по Великому Москворецькому мосту. Злочинець зник. Нємцов помер на місці. Наступного дня після вбивства, 28 лютого, держсекретар США Джон Керрі закликав російську владу знайти і передати правосуддю винних у вбивстві російського опозиціонера.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також