Розвідник з Рівного не повернувся до побратимів, бо загинув на бойовому завданні

1602 0

Ми у соцмережах:

Розвідник з Рівного не повернувся до побратимів, бо загинув на бойовому завданні

Завтра Рівне проведе в останню земну дорогу мужнього захисника України Сергія Томковича.

Сергій народився 11 листопада 1979 року у Рівному. Навчався у місцевій школі за числом 10, а потім продовжив здобувати освіту в 11 училищі обласного центру. Далі було навчання у Київському професійно-педагогічному коледжі ім. Антона Макаренка. Також Сергій служив в армії, мав спеціальність стрілець.

- Ми жили впродовж десяти років в Італії. Саме тут у нас народилися дві донечки. Після чого ми вже 13 років жили у Рівному, - розповідає дружина героя Ольга. - Тут народився наш син і тут ми будували своє життя до повномасштабного вторгнення.
24 лютого наш захисник був на роботі в столиці, але вже наступного дня повернувся до Рівного та пішов добровольцем до військомату. Попри те, що мав трьох малолітніх дітей,

Сергій Томкович був переконаний, що має стати на захист України. Бо якщо всі будуть тікати та відмовлятися йти на війну, то від держави нічого не залишиться.

Спочатку Сергій проходив навчання на полігоні у Рівному, тут здобув спеціальність розвідника та приступив до виконання бойових завдань на Запорізькому напрямку.

З крайнього бойового завдання мужній розвідник Сергій Томкович так і не повернувся...Сміливий військовий, люблячий тато та чоловік загинув, виконуючи бойове завдання 9 серпня 2023 року.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 27 серпня, о 09.30 на Майдані Незалежності у Рівному. Поховають захисника на Алеї Героїв кладовища Нове.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також