Рушники з мікрофібри - вам сподобаються їх характеристики

890 0

Ми у соцмережах:

Рушники з мікрофібри

Всі уявляють рушники, як пухнастий текстиль з бавовни. А якої ви думки про рушники з мікрофібри? Зауважете, що вони з синтетичної сировини і не вбирають вологу? Не все так однозначно.

Всі уявляють рушники, як пухнастий текстиль з бавовни. А якої ви думки про рушники з мікрофібри? Зауважете, що вони з синтетичної сировини і не вбирають вологу? Не все так однозначно. Давайте розбиратися у властивостях і варіантах використання рушників з мікрофібри.

В усіх ситуаціях, де людина стикається з водою, необхідний рушник. І важливо, щоб цей текстиль мав ось такі характеристики: середня щільність, оптимальний для конкретної ситуації розмір і натуральний склад, який забезпечить 100% вбирання вологи з тіла. Такі рушники ідеальні для ванної кімнати. Але що робити, якщо цей текстиль потрібен в поході? Коли будь-яка річ ускладнює і так нелегку ношу. А мокрий рушник важить в 2-3 рази більше ніж сухий? Обмежити себе в найпростішій гігієнічній процедурі? Взяти тільки невелику серветку, щоб витерти руки? Не варто допускати подібні крайнощі, бо на допомогу вам прийде рушник з мікрофібри. Його особлива текстура та інші характеристики ідеально підходять для того, щоб використовувати поза приміщенням. Розповімо більш детально.

• Навіть великий за розміром виріб неважкий і займає мало місця. Все завдяки текстурі - тонкої, з невеликим ворсом. І саме завдяки їй рушник виділяється своїми практичними властивостями.

• Мікрофібра - досить щільна тканина з невисокими петельками або легким ворсом. Другий варіант нагадує плюш або велюр. Як виглядають і ті, і інші моделі можливо переглянути в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/polotentsa. Рушники з мікрофібри з такою текстурою та щільністю добре вбирають воду. А завдяки тому, що мікроволокна не пористі, вода не затримується на них, а швидко випаровується. У підсумку, ми із задоволенням користуємося текстилем, який швидко висихає. Що в походах дуже необхідно.

• Деякі виробники обробляють рушники з мікрофібри антисептичним складом. Це ідеальний варіант для тих, хто вирушає в довгу подорож і знає, що не зможе замінити або випрати рушник протягом 5-ти і більше днів. Також, їх пакують у спеціальні невеликі сумки-чохли, що дуже зручно і практично в походах.

Особливості рушників з мікрофібри - невелика вага, компактність, чудові абсорбуючі властивості і швидка сушка роблять його таким незамінним текстилем у походах. І якщо ви ще не користувалися ним, а як і раніше використовуєте поза приміщеннями бавовняний текстиль, вам варто звернути на нього увагу. Візьміть на наступний відпочинок на природі рушник з мікрофібри і оціните всі його переваги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також