Руський мір в дії: в Бучі окупанти розстріляли проросійського екс-нардепа, бо не налив горілки

1507 0

Ми у соцмережах:

Руський мір в дії: в Бучі окупанти розстріляли проросійського екс-нардепа, бо не налив горілки

Серед жертв російських військ у Бучі - Олександр Ржавський. Відомий бізнесмен і колишній нардеп Верховної Ради третього скликання перестав виходити на зв'язок після 4 березня, коли місто було окуповане. Згодом виявилося, що він мертвий. Убитий росіянами, які влаштували у його маєтку пиятику.

Про це розповів на своїй сторінці у соцмережі бізнесмен Олег Торгало. 4 квітня йому вдалося поспілкуватися з донькою Олександра Ржавського, яка розповіла йому, що батька перед тим двічі викрадали за викуп, також їх пограбували, відібрали телефони на колекцію зброї. А коли окупанти вчергове напилися у його будинку і батько відмовився налити їм ще горілки - застрелили. 

Що цікаво, Олександр Ржавський запам'ятався українцям своїми пропросійськими поглядами. Він до останнього сумнівався у тому, що РФ нападе на Україну цієї зими. 15 лютого він виставив на своїй сторінці у фейсбуці: "Истерика с предположением, что Россия нападет, напоминает истерику с COVID-19. Сильно преувеличено". А ще через два дні, 17 лютого, видав таке: "Зеленский заявил, что не пойдет на пряме переговоры с ЛДНР. Это его выбор. Значит, это сделает другой Президент?".

Як показав час, позитивне ставлення до росії не врятувало політика від самих росіян.

"Коли в Бучу увійшли війська агресора і окупанти оселилися у його великому маєтку, Ржавський намагався з ними порозумітися. Але одного разу обурився їхньою поведінкою і відмовився наливати горілку. Був тут же безжально застрелений. У його ж будинку. На очах у людей. Московські "брати" показали йому своє справжнє обличчя. Щоб вже навіть не сумнівався", – написав головний редактор "Фактів" Олександр Швець.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також