Рятувальники ДСНС отримали пікапи від корейців

1128 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники ДСНС отримали пікапи від корейців

100 сучасних пікапів «Санг-Йонг» від Корейського Агентства міжнародного співробітництва передали на Київщині для потреб ДСНС України.

Церемонія передачі відбулася за участі голови ДСНС України Сергія Крука, надзвичайного і повноважного посла Республіки Корея в Україні пана Кім Хьонг Те, а також заступника міністра внутрішніх справ України Богдана Драп'ятого.

- Ці автомобілі будуть розподілені між піротехнічними підрозділами, гірськими рятувальними підрозділами та оперативно - координаційними центрами ДСНС, - зазначив Сергій Крук, відзначивши непохитну підтримку України урядом Корейської Республіки та посольства, зокрема у цей надзвичайно складний час.

Він додав, що з початком повномасштабної війни в Україні обсяги завдань ДСНС зросли в рази, тому постійно узагальнюється та оновлюється перелік першочергових потреб для посилення спроможностей підрозділів Служби.

Вже з урахуванням отриманої міжнародної допомоги та запланованих закупівель в ДСНС існує гостра потреба у техніці та обладнанні, а саме в модулях життєзабезпечення, спеціальній, пожежно-рятувальній та інженерній техніці спеціальних засобах захисту, засобах для розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів тощо.

- Впевнений, що завдяки консолідації спільних зусиль та об’єднаній підтримці з боку світової спільноти ми переможемо у цій війні та відбудуємо нашу державу, - підкреслив голова ДСНС.

Нагадаємо, щ початку повномасштабного вторгнення з боку Росії, Корейська Республіка вже передала рятувальникам більш, ніж 4 тисячі радіостанцій у якості гуманітарної допомоги.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також