Рятувальники гасили два палаючих автомобілі, один з яких підпалили (ФОТО)

1345 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники гасили два палаючих автомобілі, один з яких підпалили (ФОТО)

Два рази горіли автомобілі за останню добу, 9 березня: у Білій Криниці Рівненського району та у Сарнах. Один з них підпалили, встановили правоохоронці.

 Майже опівночі пожежники виїхали у с.Біла Криниця Рівненського району (територія садового товариства «Криниченька»), де на ділянці №156 в господарстві Сергія С., 1984 р.н., приватного підприємця загорівся його CITROEN Berlingo 2000 року. Авто повністю знищено вогнем. Попередня причина – коротке замикання.

Ще одна пожежа сталася того ж дня на вулиці Варшавській райцентру Сарни. Повідомлення про загоряння автомобіля «Wartburg» надійшло до поліції о четвертій ночі, 9 березня, повідомляє відділ комунікації відомства.

Слідчо-оперативна група встановила, що авто належить 44-річному місцевому жителю. Внаслідок пожежі передній відсік автомобіля. За попередньою інформацією загоряння сталося через підпал. Остаточну причину пожежі встановить експертиза.

Відомості за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчиненого злочину.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також