Рятувальники хочуть закрити школи та дитсадки

1241 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники хочуть закрити школи та дитсадки

Через неналежний стан протипожежної безпеки вони подали позовні заяви до адміністративних судів щодо застосування запобіжних заходів.

Рятувальники розповіли сьогодні про перші результати перевірок з виконання вимог протипожежного законодавства у закладах освіти, охорони здоров`я та торгівельно-розважальних центрах Рівного та області. 

За словами Олега Панюка, заступника начальника ГУ ДСНС у Рівненській області, станом на 14 квітня проінспектовано 114 закладів, у деяких з них виявлено грубі порушення. Винесено 25 адміністративних позовів, складено та 120 протоколів на керівників тих закладів, де проводились перевірки. Виявлено технічні несправності, недостатня кількість шляхів евакуації або незадовільний їх стан. Перевірки триватимуть до середини червня поточного року. 

А роботу  42 закладів в області різних форм власності пожежники вимагають повністю зупинити. Серед них є і 12 шкіл та дистадків у Рівному. У перелік потрапили: ЗОШ № 1, № 8, №  9,  № 10,  № 11,  № 16, № 18 , № 23, ДНЗ № 45, ДНЗ № 41 , РКГ «Престиж» та  НВК  № 19.

Уся інформація щодо проведення Головним управлінням ДСНС України у Рівненській області перевірок стану техногенної та пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей знаходиться на  сайті ГУ ДСНС в Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також