Рятувальники нагородять патрульних за сміливість

1202 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники нагородять патрульних за сміливість

Рівненські рятувальники висловлють вдачність працівникам патрульної поліції Рівного в наданні оперативної допомоги під час ліквідації пожежі, яка трапилася увечері 30 березня в приватному житловому секторі обласного центру на вулиці Симиренка.

Стали відомі нові подробиці пожежі на вулиці Симиренка у Рівному.

Ще до приїзду туди пожежно-рятувальних відділень,  екіпаж патрульної поліції, що першим прибув на місце події,  став гасити пожежу у будинку за допомогою вогнегасників зі службового автомобіля. Також поліцейські переконалися, чи не має в будинку людей, та чи перекрите газопостачання.

Вже по прибуттю рятувальників ДСНС пожежу вдалося ліквідувати у повному обсязі, але вже нині можна впевно констатувати, що якби не першочергово правильні та швидкі дії поліцейських у гасінні, вогонь міг би розповсюдитися на значно більшу площу, а матеріальні збитки були б суттєвіші, а сам будинок не вдалося б врятувати.

За сміливі та рішучі ді, проявлені під час гасіння пожежі, екіпаж патрульної поліцї у вівторок рятувальники нагородять. Нагороди отримає екіпаж "АЗОВ108"  -  молодший лейтенант поліції Тарас Єремейчук та капрал  поліції Аліна Місєвра.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також