Рятувальники перевіряють атомку

1170 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники перевіряють атомку

Упродовж двох тижнів в усіх підрозділах Рівнеснької АЕС та на її об'єктах рятувальники перевірятимуть дотримання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту об’єктів та суб’єктів господарювання.

У стартовій нараді, яка відбулась під керівництвом головного інженера - першого заступника генерального директора РАЕС Павла Ковтонюка, участь взяли заступники генерального директора та головного інженера електростанції, головний інспектор та керівники її структурних підрозділів, а також представники комісії, яку очолив заступник начальника ГУ із запобігання надзвичайним ситуаціям, полковник Олег Панюк.

Олег Панюк зазначив, що забезпечення пожежної та техногенної безпеки такого стратегічного об’єкту, як Рівненської АЕС, є надважливим та значущим питанням у збереженні життя і здоров’я населення, яке проживає у зоні можливого ураження, а також навколишнього середовища.

- Торік на усіх енергоблоках Рівненської АЕС реалізовано низку першочергових основних заходів пожежної та техногенної безпеки. Комісіяї, яка працюватиме на електростанції за різними напрямками, буде перевірятиме стан системи пожежної автоматики, обслуговування вогнегасників, техногенної безпеки та об’єкти нового будівництва. Безумовно, запорукою плідної співпраці під час перевірки є відкритість та прозорість, - заявив полковник Панюк.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також