Рятувальники показали, як гасили масштабну пожежу в Тинному (ВІДЕО)

2062 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники показали, як гасили масштабну пожежу в Тинному (ВІДЕО)

14 серпня о 12:32 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві мікрорайону Тинне, що в обласному центрі.

 За вказаною адресою було направлено три чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Прибувши до місця виклику рятувальники провели розвідку та встановили, що осередок пожежі знаходиться в горищному приміщенні приватного житлового будинку.

Сильне розповсюдження полум'я по горищу та житлових кімнатах свідчило про те, що пожежу виявили занадто пізно. Існувала загроза поширення вогню на розташовану за три метри господарчу будівлю.

На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін вогнегасячі речовини. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору в складі двох ланок газодимозахисної служби.

Співробітники газової служби перекрили газопостачання будинку. Ускладнювало гасіння пожежі також відсутність поблизу вододжерел. Рятувальникам доводилося заправляти пожежні автомобілі на найближчому вододжерелі за три кілометри.

О 13:15 пожежу вдалося локалізувати, а о 14:23 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено покрівлю та дві житлові кімнати. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також