Рятувальники роздали селянам листівки

878 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники роздали селянам листівки

Таким чином вони хочуть, щоб люди, щоб краще запам’ятали правила пожежної безпеки та завжди дотримувалися їх. Це дасть змогу попередити виникнення пожеж та вберегти людей від інших небезпек.

З метою зменшення кількості пожеж у житловому секторі працівники Сарненського районного сектору та рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини, спільно з працівниками виконкому Немовицької об'єднаної територіальної громади  провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі серед населення, щоб попередити виникнення пожеж та вберегти людей від інших небезпек, що можуть трапитися у побуті.

Вони розповіли про причини виникнення пожеж та їх наслідки, наголосили на важливості використання для обігріву помешкань тільки технічно справних і сертифікованих приладів. Людям нагадали про те, що не можна залишати печі, які топляться, без догляду, або доручати нагляд за ними малолітнім дітям, користуватися печами, які мають тріщини, розміщати паливо й інші горючі речовини і матеріали безпосередньо перед топковим отвором. Порадили не сушити й складати на печах одяг. Роз’яснили, як діяти у разі виникнення загорання в будинку, та порадили бути обережним при експлуатації пічного опалення та не палити у ліжку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також