Рятувальники у Костополі отримали нове обладнання

594 0

Ми у соцмережах:

 Рятувальники у Костополі отримали нове обладнання

Костопільська міська рада передала дороговартісний набір пневматичних інструментів: розтискач, різак та домкрат з акумуляторами, а також плаваючу мотопомпу, бензопилу. Вартість переліченого 836 тисяч гривень.

Обладнання допоможе рятувальникам 19-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль під час ліквідації надзвичайних ситуацій. А також стане в нагоді при порятунку постраждалих в ДТП.

Як вдалося отримати інструменти?

- Відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності виконавчого комітету міської ради підготував у 2022 році проєктну заявку, що дозволило Костопільській міській раді стати однією з громад Рівненщини - учасником Проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування (ГОВЕРЛА)", - зазначив заступник міського голови Костополя Юрій Кузнюк.

Крім тренінгів, навчань, вебінарів, які проводять експерти Проєкту для працівників міської ради, громадою отримано міжнародну технічну допомогу на суму 2,43 млн гривень. Це допомога у вигляді генераторів, бензопил, палива, форми пожежників тощо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також