Рятувальники відбули на Схід ремонтувати дахи цивільному населенню

646 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники відбули на Схід ремонтувати дахи цивільному населенню

Свіжі сили рівненських бійців ДСНС 19 серпня змінили своїх колег, що виконували службові завдання на сході України з 11 червня. За більш ніж два місяці роботи у селищі Луганське Бахмутського району Донецької області рівненські рятувальники відновили 70 дахів житлових будинків громадян.

 Нова ротація рятувальників з 20 осіб особового складу виконуватимуть службові завдання попередньо до 03 листопада у населеному пункті Авдіївка Донецької області. Рятувальники надаватимуть допомогу цивільному населенню у відновленні пошкоджених житлових будинків у прифронтовій зоні.


Як повідомляє ДСНС України внаслідок бойових дій на сході країни, чимало житлових будинків мирних мешканців Ясинуватського, Бахмутського, Мар’їнського, Волноваського районів, а також міст Торецьк, Авдіївка та Красногорівка зазнали руйнувань. Самостійно відновити свої будинки більшість людей не в змозі, адже переважно це — самотні літні люди, багатодітні родини. Розуміючи проблеми та потреби громадян, силами Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснюється відновлення пошкодженого обстрілами житла у прифронтових населених пунктах. Матеріали для проведення робіт придбані за кошти обласного бюджету, зокрема за рахунок регіонального матеріального резерву Донецької області.

На Донеччині працюють рятувальники з усієї країни та Рівненської області. Тривалість ротацій складає 72 доби. Протягом цього періоду надзвичайники будуть відновлювати дахи, вікна та проводити інші необхідні ремонтні роботи в пошкоджених будинках.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також