Рятувальники за добу мали чимало роботи: загасили вісім пожеж

718 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники за добу мали чимало роботи: загасили вісім пожеж

Врятували кілька будинків та гараж.

О 15-44 отримали виклик у село Карпилівка, що на Рокитнівщині. Там на вулиці Шевченка у приватному господарстві вогнем було пошкоджено пошкоджено житлову кімнату та речі домашнього вжитку.. Будинок врятували.

О  16-23 пожежа спалахнула у селі Тучин на Гощанщині. У приватному господарстві вогнем була  знищена покрівля, пошкоджено перекриття господарчої будівлі на площі 18 м.кв. Врятовано два житлові будинки, розташовані поруч. 

О  16-40 рятувальники мчали у село Великі Межирічі Рівненського району. В приватному господарстві там вогнем знищено житлову кімнату 12 м.кв., меблі, телевізор, пошкоджено стіни, перекриття кімнати житлового будинку.

О 22-56 пожежа трапилась у селі Заболоття, що у Вараському районі. У приватному господарстві вогнем знищено покриття, пошкоджено 12 м.кв перекриття господарчої будівлі.  Врятовано поруч розташований житловий будинок. 

Сьогодні, 21 жовтня, о  01-12 ночі отримали виклика у село Серники, що на Зарічненщині. Там на хуторі Борова у приватному господарстві вогнем було знищено дах та перекриття котельні,  розміром 2х5 метри, пошкоджено стіни будівлі та твердопаливний котел «Дреомет». 

А о 02-20 ночі рятувальники вже працювали у селі Бірки, що у Дубенському районі. У приватному господарстві вогнем пошкоджено перегородку житлового будинку, розміром 10х6 метрів.

О 3-00 ночі на вулиці Хутірській у Рівному у приватному господарстві вогнем було пошкоджено 2 м.кв. перекриття будівлі гаража. 

О 3-52 ночі пожежа спалахнула у селі Береги на Млинівщині.  Вогнем знищено покриття господарчої будівлі. Врятовано житловий будинок.

Причини усіх пожеж та розмір збитків ще встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також