Рятувальників Рівненщини привітали із професійним святом

593 0

Ми у соцмережах:

Рятувальників Рівненщини привітали із професійним святом

Напередодні Дня рятівника у Рівному відбулись урочистості. Їх влаштували на території новозбудованого пожежного депо, яке нещодавно запрацювало в обласному центрі.

До привітань долучилися перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін та заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

«Бійці Рівненського гарнізону – одні із найсильніших в Україні. Я щиро вдячний кожному працівнику особовому складу за мужність, професіоналізм і самовідданість. За те, що ви першими прибуваєте на виклик і завжди простягаєте руку допомоги. Дякую також вашим близьким, які щоразу з тривогою проводжають вас на нелегку службу. Бажаю вам завжди поверталися додому здоровими і неушкодженими. З Днем рятівника!» - заявив Сергій Подолін.

За словами Людмили Шатковської, дуже знаково, що цьогорічне професійне свято відзначається саме на території нового пожежного депо. Його збудували в рамках президентської програми «Велике будівництво». Тут є житлові 44 квартири, а також пожежна частина та кризовий центр. Розташування пожежного депо в густонаселеному мікрорайоні «Північний» дасть можливість в рази скоротити час прибуття пожежно-рятувальної техніки до місця виникнення надзвичайної події.

За сумлінну працю, значний особистий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру рятівники області отримали почесні грамоти та відзнаки. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також