Рязанов хоче продавати метал з Рівного по всій країні

3672 0

Ми у соцмережах:

Депутати міської ради попереднього скликання не погодили Рязанову зміну призначення земельної ділянки — для будівництва котеджів

При в’їзді в Рівне колись діяв цегельний завод. Однак усе цінне, що залишилося від великого підприємства в мікрорайоні «Ювілейний»— це гектари землі, яка вже давно має приватних власників. Одним з таких власників є колишній міський депутат Станіслав Рязанов, який уже оголосив про будівництво великого складу на земельній ділянці площею понад три гектари.

Андрій Шевчук, начальник відділу генплану:

Розміщення об’єкта в цій зоні відповідає генеральному плану. Оскільки об’єкт великий, то розглядався архітектурно-містобудівною радою. При першому розгляді виникли деякі питання, що могли створити певні проблеми в майбутньому. Проектувальники врахували всі зауваження та пропозиції і представили на наступну містобудівну раду удосконалені передпроектні пропозиції намірів забудови. Серед яких, до прикладу, виокремлення заїзду, протипожежного проїзду, облаштування місць паркування транспорту та пожежного резервуару, зміна вертикального планування, що унеможливлює підтоплення сусідніх територій. Відтак містобудівна рада рекомендувала узгодити представлені граничні параметри у вихідних даних, що надаватиме місто для проектування даного об’єкту.

Станіслав Рязанов, підприємець:

— Через війну бізнесу важко, але наша перемога уже не за горами. Одразу після війни почнеться процес відновлення та розбудови України. Щоб будувати серйозні об’єкти, потрібен буде метал. Його треба буде дуже багато. Весь метал у майбутньому завозитимуть до України саме з Європи. Тому я й будую склад металу. Логістично його розміщення дуже вигідне, бо до кордону з Євросоюзом рукою подати. На моєму великому складі буде великий асортимент металу. З цього складу планую в майбутньому торгувати металом по всій Україні.

Додамо, що це ще не всі плани колишнього депутата на земельні ділянки в районі цегельного заводу. Рязанов ще хоче неподалік збудувати котеджі. Це будівництво мало розпочатися кілька років тому, проте рівненські депутати тоді не погодили зміну цільового призначення цієї земельної ділянки.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також