Саксофоністка з Володимирця у дуеті «Sestra» пройшлa відбір на «Голос країни»

2369 0

Ми у соцмережах:

Саксофоністка з Володимирця у дуеті «Sestra» пройшлa відбір на «Голос країни»

На телеканалі ТЕТ проходять «сліпі прослуховування» на «Голос країни» . Успішною учасницею цих прослуховувань стала володимирчанка Інесса Грицаєнко.

22-річна Інесса Грицаєнко вже декілька разів прагнула стати учасницею «Голосу країни», але до цього року їй це не вдавалося. Інесса з 14 років працювала в ресторанах і караоке, щоб заробити на життя, на їжу та найнеобхідніше. Дівчина дуже рано подорослішала.

Інесса Грицаєнко згодом створила дует зі своєю сестрою-саксофоністкою Аліною Назаришиною.  Дівчата почали виступати разом, співаючи різноманітні кавери. Аліна - уродженка Володимирця, випускниця місцевої мистецької школи по класу духових інструментів, повідомляє Володимирець. Сіті.

На сліпих прослуховуваннях Інесса виступила у дуеті з сестрою-саксофоністкою Аліною, і їхній виступ вразив настільки, що до дівчат повернулося одразу чотири тренерські крісла. Інесса та Аліна виконали відомий хіт Wellboy «Гуси» в дуже оригінальній обробці. Дівчата продовжать виступи на «Голосі країни» разом у дуеті «Сестра Music» - у команді Наді Дорофєєвої.

Сестри успішно подолали етапи «Вокальних батлів» та «Нокаутів» та вибороли місце у фіналі «Голосу країни-12». 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також