200 г білоголової капусти, по 150 г буряка, моркви, яблук, зубчик часнику, по 3 ст. л. лимонного соку та олії (бажано оливкової), по 1 ч. л. солі та цукру, 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
Нашаткувати капусту тонкою соломкою.
Моркву, буряк, яблуко натерти тонкою соломкою; часник дуже дрібно нарізати.
Додати лимонний сік, сіль, перець, цукор і перемішати.
Заправити олією.
Регулярне вживання такого салатику:
– очищає кишечник від шлаків, відновлює мікрофлору;
– завдяки виведенню зайвої рідини позбавляє від набряків;
– прискорює відтік крові, очищаючи судини від відкладень холестерину;
– покращує обмінні процеси, знижує апетит;
– доставляє в організм мікроелементи, які покращують роботу ШКТ;
– сприяє зниженню ваги;
– допомагає відновити режим сну;
– нормалізує рівень гемоглобіну;
– сприятливо позначається на стані шкіри, волосся, нігтів; зміцнює імунітет;
– завдяки бурякам у складі має легкий проносний ефект;
– нормалізує роботу печінки та нирок.





