«Сам брехун»: речник ОДА проїхався по Третяку

9272 0

Ми у соцмережах:

«Сам брехун»: речник ОДА проїхався по Третяку

Міський голова Рівного Олександр Третяк несподівано вирішив покритикувати владу області.

Зробив це під час своїх роздумів у соціальних мережах про те, чому міські бюджети не можуть фінансувати армію.

Йому вирішив відповісти речник Рівненської ОВА Олександр Поліщук, якого міський голова звинуватив у чутках про розтрату грошей з оборонного бюджету:


- Міський голова Рівного Олександр Третяк знайшов у своєму «щільному графіку» час написати довжелезний пост про те, як сильно допомагає армії, а також про оборонний бюджет області.

Після завершення робочого дня вважаю за доцільне відрефлексувати на кілька його цитат, що стосуються мене та роботи самого пана-мера.

ТРЕТЯК: «В мережі шириться інформація, що управління культури та пресслужба військової адміністрації отримали десятки мільйонів гривень «на заходи пов’язані з теробороною».

Як на мою суб’єктивну думку, чи не зусиллями вашої команди така інформація «шириться мережею»?

Ви згадуєте ввірену мені пресслужбу, яка нібито отримала мільйони з оборонного бюджету. Тому заявляю: Департамент цифрової трансформації та суспільних комунікацій ОДА (куди входить відділ пресслужби) таких грошей з оборонного бюджету не отримував! Це нісенітниця.

Ваші шептуни заїхали «в штангу». Але, пане мер. Писати неправду публічно - тут про вашу честь і про вашу відповідальність.

ТРЕТЯК: «Досі громада так і не отримала звіту від ВЦА, на які ж проекти вони були використані».

По-перше. Громада отримає звіт по завершенню воєнного часу або після вичерпання оборонного бюджету 2023 року, якщо на це буде дозвіл військових. Зараз це "таємниця" не від людей, а від нелюдів за "порєбріком", через специфіку витрат.

По-друге. Пане Третяк, ви очільник однієї із 64-х громад Рівненщини? Чи Головнокомандувач?

Що під час воєнного стану щось «вимагаєте» у військової адміністрації.

Даруйте, це нагадує «синдром наполеончика» чи банальну політику. Краще надайте звіт своїм виборцям за бюджет Рівного-2022, який чомусь тримаєте за сімома замками.

По-третє. Здавалося б, у вас, як чільника обласного центру, має бути багато роботи. Судячи із накопичених у місті проблем. Включіться у цей процес.

При цьому не переживайте, Рівненська ОВА працює по закону і за вимогами воєнного часу. Усі витрати оборонного бюджету проводяться згідно консультацій із сектором безпеки та оборони регіону.


ТРЕТЯК: «Маю сказати, що 150 мільйонів гривень було перераховано на Рівненську обласну військову адміністрацію на так званий «оборонний бюджет».

Прокоментую, як пересічний рівнянин, ваш виборець. Не представник Рівненської ОДА.

Пане мер, «так званий» - це добре описує те, який ви міський голова. Схоже, тільки на папері.

Пробачте за емоційність, але видається, що досягнення у кріслі керівника вам приносять менше задоволення ніж те, як ви займаєтесь «боями з тінню» і відвертою політикою в тон партійним задумкам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також