Сама не дихає, але читає книгу: показали унікальну пацієнтку з Рівного з COVID-19 (ВІДЕО)

1900 0

Ми у соцмережах:

Сама не дихає, але читає книгу: показали унікальну пацієнтку з Рівного з COVID-19 (ВІДЕО)

В реанімації Рівненської міської лікарні знаходиться 44-річна пацієнтка, яку заступниця міського голови Галина Кульчинська називає унікальною.

 Як писала «РВ» раніше, вона потрапила в медичний заклад із важким ураженням легень.

«Ми з вами часто бачимо в різних фільмах та знаємо від лікарів, що люди підключені до ШВЛ (апарат штучної вентиляції легень), лежать без свідомості. І це правда, що пацієнтів перед підключенням до апарату вводять в штучну кому. Так має бути, коли мова йде про тяжкотравмованих та інші складні випадки.

Але все може бути й інакше. При умові, якщо в реанімації медичного закладу є апарат ШВЛ преміум класу "Hamilton".

 "Hamilton" - апарат інтелектуальної вентиляції легень. Це спеціально "навчений" комп'ютер на якому лікар виставляє режим по індивідуальним показникам пацієнта. І "Hamilton" сам підлаштовується під хворого. Таких розумних апаратів в центральній міській лікарні Рівного є чотири.

Наші лікарі протягом трьох місяців навчалися працювати з ними. І ось вам результат співпраці розумного апарата"Hamilton" і золотих рук наших реаніматологів.

На відео від 03.06.2020 : хвора на COVID-19 підключена до апарату ШВЛ "Hamilton" перебуває у повній свідомості та читає книгу у реанімаційному відділенні ЦМЛ Рівного», - розповіла чиновниця. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також