Саме час для міні-відпустки: астропрогноз на 1 серпня

648 0

Ми у соцмережах:

Саме час для міні-відпустки: астропрогноз на 1 серпня

 

Овен
Вдалий день чекає тих, хто ставить перед собою досяжні цілі. Від зовнішніх обставин буде залежати багато, тому не випускайте їх з поля зору. Можливі зустрічі з людьми, які перевернуть життя з ніг на голову.

Телець
Зірки не радять надто далеко заглядати в майбутнє. Від шопінгу відмовтеся, покупки виявляться занадто дорогим задоволенням. Особливо, якщо вони спонтанні й розраховані на хвилинну радість.

Близнята
Головний девіз - не поспішати. Розваги краще скасувати. Цей день ідеальний для фізичної роботи. Якщо вирішите обговорити особисті проблеми, то тільки з перевіреними людьми.

Рак
Ідеї переповняють вас. Але втілювати їх спробуйте з раннього ранку. До вечора треба ще багато встигнути, особливо по господарству. Та й до запланованого пікніка треба підготуватися.

 Лев
Цього дня захочеться почути добре слово й отримати допомогу від кожного, хто зустрінеться на шляху. Але цього не станеться, вирішуйте свої проблеми самостійно. Не виключені сюрпризи в особистій сфері.

 Діва
Слід звернути увагу на своє здоров'я. Ви так погрузли в роботі, що додому ледь доповзаєте. Пожалійте себе і не доводьте справу до хвороб. До вечора з’явиться привід для святкування.

Терези
Якщо сьогодні зробите якусь помилку, то на її виправлення піде максимум часу і сил. Тому будьте обережнішими на поворотах долі. Зберігайте спокій і не нервуйте. Проведіть вечір у колі родини.

Скорпіон
Можлива звістка про далеких родичів, але добра. Сімейним людям доведеться більше займатися дітьми, щоб не упустити важливий момент у вихованні. А загалом чудовий день для всіх, особливо якщо поїхати на природу.

 Стрілець
Стосунки з другою половинкою стануть набагато прохолоднішими. Пошукайте причину спочатку в собі. З грошима поводьтеся  акуратніше, краще прибережіть деяку суму – можливі непередбачувані витрати.

Козеріг
Буде маса приводів як для радості, так і для смутку. Постарайтеся на деякі речі дивитися філософськи, щоб не впасти в депресію. Родичі можуть попросити про допомогу. Вечір видасться веселим.

Водолій
Сьогодні вам радісно на душі із самісінького ранку. Збережіть цей позитивний настрій до вечора. Так легше буде пережити незначні конфлікти з близькими. Щось солоденьке допоможе їх владнати.

 Риби
Вам захочеться поплавати і позасмагати, що природно наприкінці літнього сезону. Влаштуйте собі й рідним міні-відпустку у вихідні. Не забудьте підготувати ігри та розваги, а також призи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також