Самоізоляція позаду: головний санітарний лікар Рівненщини вийшов на роботу

1061 0

Ми у соцмережах:

Самоізоляція позаду: головний санітарний лікар Рівненщини вийшов на роботу

Головний санітарний лікар Рівненщини Роман Сафонов вийшов на роботу після двотижневої самоізоляції.

Про це він сказав у телефонному коментарі Суспільному сьогодні, 25 серпня.

9 серпня Роман Сафонов повідомив, що COVID підтвердили у його доньки. Після цього він як контактна особа пішов на самоізоляцію. Перед виходом на роботу перевірився – вірусу у нього, каже, немає.

"Я на роботі, все нормально, здав контрольні тести, вони від’ємні. Сьогодні приступаю до роботи", – сказав Сафонов.
Головний санлікар області уточнив, що, крім доньки, коронавірус також виявили у його сина. У доньки були симптоми і стан був середньої важкості, а у сина все пройшло безсимптомно. Наразі обоє дітей повністю здорові, – додав Роман Сафонов.

Що відомо
На Рівненщині у "червону" карантинну зону віднесли п'ять, у "помаранчеву" – шість, у "жовту" – вісім адміністративних одиниць. Новий розподіл державна комісія ТЕБ та НС затвердила 20 серпня. Діятиме він з 24 серпня протягом двох тижнів.
День Незалежності у "червоній" зоні зустрічали жителі Острога. У цьому місті обласного значення, а також у Радивилівському районі, від 24 серпня почали діяти суворіші карантинні обмеження.
У районах, які увійшли до "червоної" карантинної зони, відновлюють рух транспорту в режимі спецперевезень, тобто перевезення організованої групи пасажирів за певним маршрутом і визначеним розкладом руху, протягом встановленого карантину. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також