Самооборона чи умисне вбивство? У Рівному підлітку загрожує 15 років за ґратами (ВІДЕО)

578 0

Ми у соцмережах:

Самооборона чи умисне вбивство? У Рівному підлітку загрожує 15 років за ґратами (ВІДЕО)

Відправили у СІЗО. 16-річного рівнянина, якого звинувачують у вбивстві чоловіка, взяли під варту.

Минулими вихідними у Рівному сталась різанина. Рідні підлітка кажуть, хлопець чинив самооборону після нападу та цькування. Натомість матір 27-річного загиблого, говорить про умисне вбивство. Сьогодні суд обирав запобіжний захід для юнака, якого звинувачують у злочині. На засіданні побував Ілля Томашевський з Рівне 1.

15 років за ґратами. Такий термін загрожує 16-річному хлопцю. Усе через конфлікт, який днями стався у Рівному та сколихнув місто. За версією слідства між підлітком та 27-річним рівнянином виникла сутичка, в ході якої неповнолітній наніс кілька ножових ударів. Нині справа перейшла до суду.

Натомість слідчий та прокурор вважають вбивство умисним.

З цим не погоджується сторона захисту 16-річного. Розповідають, що трапилось того вечора.. 

Мати 16-річного хлопця каже, що конфлікт трапився, нібито, через зачіску її сина.

Водночас, рідні 27-річного загиблого мають свою версію, того що трапилось. Захисниця 16-річного додає, що після самооборони, підліток почав надавати першу домедичну допомогу.

Та попри це слідчий та прокурор просили аби підлітка взяли під варту.

А от сторона захисту клопотала про цілодобовий домашній арешт. До такого рішення схилявся і психолог, яка супроводжувала 16-річного під час слідчих дій та спостерігала погіршення стану здоров'я у хлопця після затримання.

Однак суд вирішив, що наступні 60 діб підліток має бути під вартою. Після засідання він поїхав у СІЗО. Захисники хлопця дане рішення будуть оскаржувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також