Сапери повернуться з Чернігівщини додому у грудні

1460 0

Ми у соцмережах:

Сапери повернуться з Чернігівщини додому у грудні

Пожежу на 6 арсеналі Міноборони в Чернігівській області ліквідовано, мешканці повертаються у свої домівки, а рівненські піротехніки - у свої повернуться у грудн, бо ще мають роботу на кілька тижнів.

Кілька тижнів наші бійців ГУ ДСНС разом із колегами розміновувати територію 6-го арсеналу Міноборони. Роботи не припинялися навіть у вихідні. Загалом з початку робіт, рівненські сапери виявили та вивезли із небезпечної зони понад  200 сучасних вибухонебезпечних предметів, повідомляє Північ-інфо. 

Нагадаємо, що на Чернігівщині працювали п’ять чоловік особового складу групи піротехнічних робіт та дві одиниці спецтехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного управління ДСНС Рівненщини. Та тепер вже відновлюється рух автотранспорту та залізничне сполучення в Ічнянському районі. Мешканці можуть повертатися у свої домівки. А діти з 29 жовтня, після завершення канікул, приступлять до навчання. Відповідне розпорядження підписала керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, виконуюча обов'язки голови Чернігівської ОДА. Повітряний простір у радіусі 30 км відкрито з 3 години 25 жовтня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також