Сарненський чарівник

7348 0

Ми у соцмережах:

Сарненський чарівник

Запросто опускає руки у розплавлене олово, проколює металевою спицею наскрізь свою щоку, ходить босоніж по вогню, по місяцю голодує 48-річний Іван Артюшок із села Любиковичі Сарненського району. Робити подібні «надзвичайності», вважає він, може кожен. Для цього тільки варто навчитися «правильно використовувати власну енергію». А ще, каже парапсихолог, будь-яка людина може самотужки викликати кохання, захиститися від проклять і навіть змінити власну долю.

Голодування лікує, але не омолоджує Парапсихологія — давнє захоплення Івана Артюшка. А живе він із власного бізнесу — торгівлі будматеріалами, має дружину та двох дітей. Захопився незвичайними науками п. Іван ще в дитинстві. Коли навчався у сьомому класі, йому до рук потрапила книжка «Гіпноз та навіювання». Зацікавившись нею, Іван почав випробовувати гіпноз на молодшому на рік товаришеві-сусідові. — Гіпноз — це дуже легка техніка, — пояснює п. Артюшок. - Нею володіє практично кожен психотерапевт. А ось уже парапсихологією я захопився, коли один мій товариш вступив до Військово-повітряної академії імені Ціолковського в Москві на спеціальність «військовий парапсихолог». Я читав його підручники. Це був допрацьований нашими військовими спеціалістами мюнхенський курс парапсихології. Адже ще в гітлерівській Німеччині існувала мюнхенська школа парапсихології, надбання якої фашисти намагалися використати для здобуття перемоги у другій світовій війні. Потім я переймав досвід у спеціаліста з парапсихології з Рівного. А згодом життя змусило використати набутий досвід на практиці. Коли дворічний син серйозно захворів, лікарі нічим йому не змогли допомогти. Місяць, проведений у лікарні, не дав бажаного поліпшення здоров’я. Тоді я за десять днів сам вилікував його. Як? Голодом. Голодування, вважає п. Артюшок, здатне позбавити майже від усіх хвороб. Тож уже впродовж чотирьох років він щорічно навесні один місяць вживає лише воду. Протягом першого тижня голодування щоденно втрачає по 2 кілограми ваги. Потім, каже парапсихолог, організм починає вагу набирати, з’являються нові сили, просвітлюється розум. Отже, без їжі людина певний час може обходитися. А для досягнення кращого ефекту від голодування, пояснює п. Артюшок, добре паралельно займатися ще й медитацією. Не можна голодувати тільки людям із запущеними стадіями раку та лежачим хворим. — А ось те, що голодування організм омолоджує, — неправда, — стверджує парапсихолог. — Для омолодження потрібно спеціально практикуватися, уявляти себе молодшим, дитиною.

Люди з сильною біоенергетикою вміють зупиняти серце Іван Артюшок перечитав багато літератури на теми парапсихології, передплачує спеціальні журнали. — Навколо кожної людини є біоенергія, — пояснює він. — І з допомогою спеціального приладу — газорозрядного візуалізатора професора Костянтина Короткова — її можна побачити. Біоенергоінформаційні здібності є у всіх. Адже біоенергія підпорядковується нашій думці. Скажімо, росте у вас рослина у вазоні. Якщо ви її любите, значить, посилаєте відповідну позитивну енергетику, тож вона буде гарно розвиватися. Це мимовільний вплив. Втім, біоенергоінформаційний вплив можна здійснювати й спеціально на всі сфери життя. І навчитися цього може кожен. Я практикую це щодня, тренуюся. Спочатку використовую спеціальне дихання — елемент йоги. Йога й магія — це основа парапсихології. Глибоко вдихнувши, уявляю кулю-енергію, бачу її, вольовим зусиллям її згущую, викликаю в собі радість, більше радості. Так людина може серйозно впливати на хід подій свого життя. Але спочатку їй слід визначитися, що є складовими її щастя. Наприклад, вона хоче бути здоровою, жити в коханні, достатку. Тоді подумки після спеціального дихання потрібно побачити бажане. Після цього згущуємо цей мислеобраз, бачимо його чіткіше, «насичуємо» радістю, позитивними емоціями. Феноменальний інструмент для цього — чотки. Вони дозволяють витримувати необхідний ритм, щоб бачити необхідний мислеобраз. А щоб досягти бажаного результату, потрібно практикувати щоденно, витрачаючи на це 10-15 хвилин. Бо це все одно, що вчитися піднімати гирю: якщо тренуєшся регулярно, зможеш з часом піднімати більшу масу. А через певний час буде результат. Інакше кажучи, накопичується програма і вона працює. Завдяки щоденним тренуванням п. Артюшок з часом навчився і занурювати пальці в розплавлене олово, і проколювати спицею наскрізь щоку, і ходити босоніж по розпечених жаринах. Крім цього, стверджує він, навчився і впливати на хід свого життя. — Щастя не в матеріальних цінностях, — говорить парапсихолог. — Майно — складова щастя, але не основа. Американці хоч заможні, але, як підтверджують дослідження, не найщасливіші люди на світі. У мене є бізнес, двоповерховий будинок, півгектара землі. Щастя не в цьому, але мені всього цього легко вдалося добитися завдяки вмінню впливати на хід подій. А що біоенергоінформаційний вплив реальний, то згадайте відому цілительку Джуну Давіташвілі, майстра телекінезу Нінель Кулагіну. Їм в ході експериментів пропонували вбити жабу на відстані, зупинивши їй серце. І в них це виходило. Тож думкою можна впливати. Але думку повинні супроводжувати емоції. Якщо позитивна думка — відповідні емоції, і якщо негативна — теж. Щоб їх викликати, стає в пригоді система Станіславського, якої навчають акторів. Так, зобразивши на обличчі усмішку, значно простіше викликати й відповідну позитивну емоцію.

”Проклятих» черв’яків їдять швидше Щоб переконатися в реальності біоенергетичного впливу наочно в домашніх умовах, каже. п. Артюшок, можна провести найпростіший експеримент: взяти в коробку 100 дощових черв’яків, половину з них якимось чином позначити і всіх присипати землею. Позначеним черв’якам бажати подумки, щоб вони загинули, а на непозначених не впливати. Через деякий час пустити до коробки курей хвилин на 5-10 . Потім коробку забрати і перерахувати черв’яків. «Проклятих» серед них буде менше, ніж непроклятих. Тобто тих черв’яків, яким ми побажали загибелі, швидше з’їдять кури. Аналогічний експеримент можна провести з насінням. «Прокляте» гірше сходитиме. Зважаючи на розказане п. Артюшком, виходить, що прокльони справді мають силу. Парапсихолог вважає, що їх можна використовувати, але лише у виняткових випадках, коли людина завдала тобі надзвичайної, смертельної кривди. Щодо біблійного «якщо тебе вдарять у праву щоку, то підстав і ліву», яке заперечує подібні дії, то п. Артюшок вважає, що його трактують неправильно: — Я вважаю, що це потрібно трактувати як «витримуй удари долі», — каже він. — І навіть у Біблії є випадок, коли Ісус прокляв безплідну смоківницю і вона всохла. На запитання про ставлення до релігії парапсихолог каже, що він — віруюча людина і вірить у вищий космічний розум — Бога. А ось від прокльонів, пояснює він, можна захиститися: — Прокльон — це інформація, удар по долі, програмування на хвороби, смерть. Вони можуть існувати в аурі людини, в її будинку. Як правило, їх насилають сусіди, родичі, колеги на роботі, які людині заздрять. Тому час від часу житло потрібно чистити від прокльонів. Як? З допомогою великих кристалів морської солі. Вони вбирають енергію інформації. Потрібно набрати солі у миску і подумки протягом 5-10 хвилин уявляти, як вона витягує, забирає ввесь негатив. Робити це потрібно в ритмі. До речі, чимало людей нині, купивши квартиру, запрошують майстра — екстрасенса-парапсихолога, щоб забрав з неї погану енергетику.

Кохання «на замовлення»? Запросто! Односельчани вважають п. Артюшка чарівником, магом і до його захоплення ставляться по-різному. Одні недолюблюють, інші — звертаються за допомогою. — Лікування й самолікування мені вдається, — розповідає парапсихолог. — Втім, від перевидачі своєї енергії бувають неприємні наслідки. Тому я — не любитель допомагати з лікуванням. Максимально одній людині в день можу допомогти. Втім, частіше просто навчаю, як самому впоратися із проблемою. Це дієво, але здебільшого люди не хочуть працювати самі. Їм простіше купити пігулки і виправдовувати власні лінощі. Своїми знаннями, каже п. Артюшок, він не заробляє на прожиття. Але охоче ними ділиться. Тож ідуть до нього, щоб дізнатися про зниклих людей, змінити долю, позбутися дії прокльонів і навіть викликати кохання. Однак для взаємності у коханні, запевняє парапсихолог, його здібності не потрібні. — Наведу простий приклад. Батько психоаналізу, австрійський лікар Зигмунд Фрейд відкрив для себе одну закономірність, котрій дуже здивувався. В процесі проведення психоаналізу жінки завжди безтямно закохувалися у нього. Це при тому, що Фрейд аж ніяк не був красенем, лисий і на той момент уже в літах. Ще він виявив, що таке штучно викликане кохання значно сильніше і здатне на більші пожертви задля досягнення своєї мети, аніж звичайне природно зароджене кохання. У чому секрет? Схема подібних технік дуже проста. В обраної нами людини потрібно викликати інтенсивні позитивні емоції. Відповідно, ми станемо для неї їх джерелом. Якщо ж подібні маніпуляції виконувати неодноразово, у даної особи на нас як джерело насолоди формується позитивний умовний рефлекс, виникає стійкий потяг (згадайте експерименти І. Павлова над собаками). Як це зробити на практиці? В першу, чергу оволодіти мистецтвом слухати і говорити. Говорити — означає хвалити людину, робити їй компліменти. Комплімент завжди викликає у співрозмовника сильні позитивні емоції. Таку ж дію має й активне, уважне слухання з емоційним одобрюючим чи співчутливим супроводом. Техніка психоаналізу Фрейда, до речі, — це в основному техніка слухання. Дуже підсилюють потяг ще й перепони. Отож щоб кохання не гасло, треба оволодіти мистецтвом створювати штучні перепони. Так, завжди мають більший шанс на успіх жінки, які на інтуїтивному рівні володіють мистецтвом кокетувати. Вони то демонструють увагу, захоплення, то — байдужість і прохолоду. І такою, здавалося б, нелогічною поведінкою швидко підкорюють серця чоловіків.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також