СБУ: алкосурогат на Рівненщину привозили з Чернігівщини

2278 0

Ми у соцмережах:

СБУ: алкосурогат на Рівненщину привозили з Чернігівщини

У Рівному СБУ блокувала масштабний збут контрафактного алкоголю


7.jpg


Оперативники спецслужби встановили, що троє мешканців обласного центру закуповували алкосурогат у підпільних виробників із Чернігівщини. Підробку зберігали на 8 орендованих складських приміщеннях, розташованих у Рівному.

 

Збували контрафакт під виглядом продукції відомих марок через мережу роздрібної торгівлі регіону.

10.jpg

Під час обшуків за місцями зберігання фальсифікату вилучено понад 48 тисяч пляшок різної ємності із підготовленою до продажу підробкою, більше ніж 2,5 тонни горілчаної продукції, 200 літрів контрафактного коньяку, а також понад 800 літрів спирту. Орієнтовна вартість вилученого товару становить 4 мільйони гривень.

 8.jpg

 

У межах кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, тривають слідчі дії. Встановлюються джерела походження контрафакту та особи, причетні до його виготовлення та реалізації.

 4.jpg

 

Заходи із протидії тінізації економіки через нелегальний продаж підакцизних товарів  проводилися спільно з Державною фіскальною службою під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області, повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також