СБУ блокувала контрабанду псевдоефедрину в Україну

1561 0

Ми у соцмережах:

СБУ блокувала контрабанду псевдоефедрину в Україну

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії незаконному обігу прекурсорів блокували у Львівській області контрабанду та збут псевдоефедрину.

Слідчі Управління СБУ у Рівненській області встановили, що двоє жителів Львівщини, які входили до складу організованого злочинного угрупування, налагодили регулярні поставки з Польщі в Україну прекурсорів для виготовлення психотропних речовин, які продавали підпільним нарколабораторіям у різних регіонах України.
Правоохоронці затримали обох зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після отримання чергової «посилки» з півтора тисячами псевдоефедриновмісних пігулок.

У межах відкритого кримінального провадження фігурантам справи повідомлено про підозру в скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 311, ч. 2 ст. 28, ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з оперативниками Північного регіонального управління ДПС України під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, повідомлє прес-група УСБУ .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також