СБУ «накрила» ділків з Рівненщини, які хотіли переправити ухилянтів закордон (ФОТО)

931 0

Ми у соцмережах:

Фото - СБУ Рівненщини

Ще одній схемі - кінець.

Співробітники Служби безпеки регіону встановили двох зловмисників, які допомагали чоловікам призовного віку покинути територію України без законних на це підстав.
 
- Вартість їхніх «послуг» становила від 3500 то 4500 доларів США, сума залежала від терміновості та матеріальних можливостей «ухилянта», - розповідають в обласному управлінні СБУ.
 
За даними слідства, організаторами виявились двоє жителів Рівненської області, які через посередників шукали «клієнтів».
 
Один з чоловіків на власному авто перевозив пасажирів до Чернівецької області, де надавав їм детальну схему місцевості та маршрут, яким необхідно було іти пішки. 
 
- При цьому, «ухилянтам» необхідно було чітко дотримуватися інструкцій та настанов, щоб не потрапити в поле зору українських прикордонників, - кажуть в СБУ.
 
 
Як додають в обласній прокуратурі, одного із зловмисників - 20-річного жителя області, затримали «на гарячому» на автостоянці поблизу торгового центру у Рівному - під час отримання 3500 доларів США від клієнта. В цей час в авто сиділи ще двоє, які хотіли виїхати з країни.
 
Тривають слідчі дії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також