СБУ оприлюднила прохання до українців

1730 0

Ми у соцмережах:

СБУ оприлюднила прохання до українців

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними. Зокрема, через збільшення у країні кількості кримінальних злочинів, радикальних ісламістів та через нестабільність на сході.

У прес-релізі структури йдеться:

«Процеси всередині країни, пов’язані з проведенням операції об’єднаних сил на сході України, зі збільшенням кількості іноземних громадян, які є прибічниками радикальних течій Ісламу, та з нестабільністю криміногенної обстановки, обумовлюють потребу бути пильними щодо виявлення підозрілих осіб та вибухонебезпечних предметів.

Служба безпеки України закликає громадян бути пильними та звертати увагу на осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади.

 

Крім цього, додатково увагу варто звертати на перебування у регіоні підозрілих вихідців із Близького Сходу та Південно-Східної Азії. Повідомляти про них підрозділам міграційної служби та поліції, аби ті перевірили законність їхнього перебування в Україні.

 

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, відомостей про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності, просимо повідомити (у тому числі анонімно) за номером оперативного чергового Управління СБУ в Рівненській області (0362) 62-43-43 та на електронну поштову скриньку: _riv@ssu.gov.ua».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також