СБУ попереджає,що цього тижня перевірятиме у рівнян документи та може обмежувати рух містом

6208 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Відсьогодні та до четверга на Рівненщині відбудуться масштабні тренування в умовах максимально наближених до реальних з використанням спецтехніки та озброєння. Організовує навчання Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Рівненській області за участю Національної поліції, Патрульної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил, Військової служби правопорядку ЗСУ, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, представників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Під час антитерористичних навчань правоохоронці можуть перевіряти у рівнян документи, що посвідчують особу, оглядати речі, що при них знаходяться, також можливе тимчасове обмеження або заборона руху транспорту і пішоходів на вулицях та дорогах.

Управління патрульної поліції в Рівненській області закликає рівнян зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у місті спецпризначенців й військових та з розумінням поставитись до можливих обмежень та незручностей. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також